Om Svalan

Svalan – Enkelt – Personligt – Flexibelt

Svalan är Sveriges äldsta bokklubb! Den startade redan 1942 och har sedan dess skänkt våra kunder miljoner av bra böcker av såväl svenska som utländska författare. Det är många kunder som under åren hittat sina favoritförfattare med hjälp av våra duktiga bokguiders råd och tips. Vi är stolta över att vi idag får vara med och föra den traditionen vidare.

Vi på Svalan läser de flesta böcker som ges ut, och gör därefter ett urval av de allra bästa böckerna som vi tror passar våra kunder. Vi vill ha ett varierat urval som så många som möjligt av våra läsare ska tycka om. En kärleksroman ska inte bara vara en kärleksroman, den ska också ha en huvudperson som man verkligen känner med och kan ta till sitt hjärta. En deckare ska inte bara vara en deckare, den ska också ha det där lilla extra som gör den till en , inte bara rafflande historia, utan också en berättelse med verkliga människor.

Det bästa som finns är när vi känner att vi hittat en roman vi inte kan vara utan, och det gör vi ofta!

Vi hoppas du kommer att trivas hos oss och att du får mycket glädje av våra böcker.

Varmt välkommen till Svalan!

Din tidning

I vår senaste tidning hittar du de böcker du kan välja bland när du gör din beställning för de kommande månaderna. I Svalans tidning finns förutom alla romaner också ett aktuellt utbud av hobby- och handböcker, böcker om mat, biografier, filmer, barnböcker och ljudböcker. Som kund i Svalan får du även erbjudanden om premier till riktigt förmånliga priser.

Din bokguide

I Svalan har du förmånen att få mer information om böcker du är intresserad av än i någon annan bokklubb! Våra bokguider är kunniga, engagerade och älskar att läsa böcker. De tycker att de har världens roligaste jobb! Som medlem i Svalan får  du en personlig bokguide som hjälper dig hitta de bästa böckerna för just dig och din familj. Din bokguide kommer att kontakta dig när du fått din tidning – så spara den tills hon ringer!

Din beställning

Ja, det är det lättaste av allt! Du bara talar om vilka böcker du vill ha – och när du vill att de ska komma hem till dig, så sköter din bokguide om din beställning. Du får alltid en orderbekräftelse från oss där du lätt kan se vad du beställt och leveranstiden för varje artikel. Du slipper tacka nej till någon bok – du får bara de böcker du själv beställt. När du fått den sista boken i din beställning kommer du att få en ny tidning från oss – men det kommer inte några nya böcker förrän du själv gör en ny beställning. Inbetalningskort medföljer varje enskilt bokpaket. Alla leveranser i Svalan är porto och fraktfria inom Sverige!

När du handlar från Svalan har du naturligtvis alltid 14 dagars full retur/ångerrätt från det du mottagit din leverans. Vid dröjsmål med betalningen debiteras en påminnelseavgift, f n 60 kronor. Priserna i tidningen gäller med reservation för eventuella momsändringar. För leveranser till Finland gäller särskilda leveransvillkor. Tala med din bokguide eller kontakta kundservice för mer information.

 

Trygghetsbevis