En värmetransfer är ett plasttryck monterat på en bärare, som med hjälp av en värmepress fästs på textil. Hos Impala Printshop är våra värmetransfer optimerade för applicering på textil med professionell precision, vilket garanterar korrekt tryck och temperatur. Transfern består av vattenbaserad färg och ett lager limpulver, och är helt fri från gifter och lösningsmedel för att erbjuda en miljövänlig lösning. När transfern placeras på plagget smälter limmet in i textilen, vilket säkerställer att motivet fäster ordentligt och håller genom flera tvättar.

Vanliga användningsområden för värmetransfer

Vanliga exempel på lämpliga motiv för värmetransfer inkluderar företagsloggor på arbetskläder, dekorativa motiv på t-shirts eller licensierade tryck på barnkläder. Värmetransfer kan appliceras på en mängd olika produkter, såsom mössor, kepsar, handskar, förkläden, jackor, strumpor, byxor och tröjor. Det är även möjligt att applicera transfer på andra produkter som handdukar, bärkassar, solstolar, paraplyer och väskor för att nämna några exempel.

Behöver du hjälp med att förverkliga dina idéer genom livfulla tryck på textil?

Kontakta Impala Printshop för att få experthjälp med att skapa imponerande tryck på dina textilprodukter. Med vår expertis och kvalitetsmaterial kan vi förvandla dina idéer till verklighet på ett enkelt och effektivt sätt.

By arvind