Dödsbostäd i hela Sverige

Rengöring av bostaden efter att dödsboet är klart. Med oss ​​får du skräddarsydd tjänst efter dina behov. Att anpassa städningen av ett dödsbo innebär att ta hand om de anhöriga som är inblandade i en känslig tid. När det gäller denna typ av städning arbetar vi därför enligt dina önskemål.

När det gäller städning i allmänhet är vårt uppdrag att tillhandahålla högkvalitativa tjänster till alla som behöver städning. Därför erbjuder vi alla städtjänster du kan tänka dig och göra det över hela landet. Dessutom är vi tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan, året runt. Så ring oss, så återkommer vi till dig så snart som möjligt med svar på dina frågor och en offert.

Vi förstår vikten av tydlighet och snabbhet i våra tjänster. Våra tjänster sträcker sig från fönsterputsning till sanering och byggstädning.

Vi håller också våra priser lågt och håller dem så låga som möjligt. Därför tillhandahåller vi material i bulk som vi vet kan användas av mer än en kund. Begravningsstädning. Mitt i sorgen kan du känna dig överväldigad av allt det praktiska som du måste ta itu med.

Ge oss ett samtal så hjälper vi dig. Vår personliga erfarenhet av branschen och branschen på dig som kund. Vi hjälper dig inte bara med röjning och avhysning, utan du får också ett gott stöd från den övergivna familjeguiden.

Om du behöver veta hur många kvm du ska tömma och vad du ska tömma och kan förse oss med bilder kan vi ge dig en uppskattning av hur många kubikmeter som behövs. Vi erbjuder också hela idén med evakuering och röjning till ett snabbt pris baserat på era behov och önskemål, eftersom Ruths rabatter inte gäller för dödsbon.

Vad menar du med röjning av dödsbon? När det gäller att ordna saker arbetar alltid enligt våra kunders önskemål. Detta kan tillämpas både på varuorganisering och äldreboende, där vi erbjuder allt från vanlig varuorganisering till flyttstädning.

Men viktigast av allt är att vi alltid följer dina krav, behov och önskemål. Inom varuorganisation hjälper vi till med allt som rör städning, inklusive fönsterputs och alla typer av städning. Vi kan hjälpa dig med tömning och flyttning av föremål.

Omfattningen av varustädning beror på att varorna ska ställas ut, säljas eller renoveras. När det är dags diskuterar vi varje detalj med dig. Dessutom tar vi alltid hänsyn till din situation och förstår att detta kan vara svårt.

Priser för våra tjänster är lågt satta. När en älskad släkting eller vän går bort kan det vara känslomässigt ansträngande att organisera deras tillhörigheter. Därför är vi tillgängliga för dig. 

Vill du ha en gratis offert kontakta oss.

[email protected]

0738-41 95 67

By arvind