Ska du flytta snart? I så fall måste du fundera över hur du ska hantera städningen under flytten. Det är inte så enkelt som att bara sopa och moppa ditt gamla ställe – det finns några saker du måste ta hänsyn till. I det här blogginlägget tar vi upp fem saker som du bör tänka på innan du flyttar hemifrån!

1. Städmaterial: Du måste se till att du har rätt städmaterial till ditt nya hem. Från moppar och kvastar till speciella rengöringsmedel och rengöringsmedel, det finns en mängd olika saker du behöver ha till hands för att ge ditt hem en grundlig städning.

2. Planera tid för städning: Att flytta tar tid, så glöm inte att planera i förväg när det kommer till städning. Avsätt en timme eller två innan du packar så att du kan ge ditt gamla hem en grundlig städning.

3. Damm och dammsug: Om du är orolig för att gammalt damm eller smuts ska komma in i ditt nya hem, se till att damma och dammsuga allt väl innan du åker. Se till att ha med alla springor, golvlister och möbler.

4. Desinficera ytor: Om det finns köksbänkar, badrumsinredningar eller andra ytor som behöver desinficeras för att förhindra spridning av bakterier i ditt nya hem, se till att det är sorterat innan flyttdagen. Detta är särskilt viktigt när det kommer till delade utrymmen som badrum.

5. Glöm inte fönstren: Fönster kan vara en källa till damm och smuts som du inte vill flytta in i ditt nya hem. Ta dig tid att ge dem en bra rengöring, både invändigt och utvändigt. På så sätt kan du börja ditt nya liv med frisk luft och naturligt ljus som strömmar in!

Om du inte har tid eller förmåga att städa, överväg att anlita ett djupstädningsföretag. Boka flyttstädning i Hässleholm och flytta hemifrån med gott samvete.

By arvind