Prisvärd Städfirma

Prisvärd städfirma i Stockholm tillhandahålls av Anettes Flyttstädning Sverige AB. Det finns en stor efterfrågan på städtjänster i Stockholm, Sveriges huvudstad. Detta gäller både företag och privatpersoner. Därför har vi specialiserat oss på detta område, och erbjuder nu de mest omfattande, och professionella städtjänsterna i Stockholm. Genom åren har många kunder varit nöjda med vår kvalitet och våra priser. Vill du få ett skinande nytt hem till ett lågt pris med oss? Begär en kostnadsfri offert så hjälper vi dig gärna. Vår kundtjänst är tillgänglig 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan,på tider som passar dig

Därför är ett lokalt städföretag i Stockholm ett bra val. För om du arbetar, och har andra åtaganden är det svårt att hitta tid för själva flytten. Precis som många andra kan du nu be oss göra det åt dig så att du får en ordentlig, och problemfri städning till ett rimligt pris. Flyttstädning behöver alltså inte vara dyrt. Våra rabatter är så populära att många betalar halva kostnaden för städningen. Vi har professionella medarbetare som då utför städningen åt dig..

Flyttstädning Stockholm

Flyttstädning i Stockholm där finns vi , och som ett etablerat städföretag har vi tagit tillfället i akt att erbjuda alla Stockholmare chansen att boka flyttstädning till ett överkomligt pris, som de har råd med. Att flytta är en uppgift som kräver mycket tid och energi och är en del av processen som många vill undvika. Detta eftersom er värdefulla tid måste gå åt till att komma in sitt nya hem, och ladda batterierna.

Arbetet utförs enligt en städlista som garanterar att alla ytor rengörs noggrant. Boka din städning i god tid så att eventuella brister kan åtgärdas under garantitiden. Även om reklamationer är sällsynta, vidtar vi alla försiktighetsåtgärder för att se till att du kan nytta vår garanti, som naturligtvis är kostnadsfri under denna period. 

Med oss blir jobbet:

  • Klart i tid
  • Billigt
  • Korrekt utfört

By arvind