Vanliga misstag vid flyttstäd

Vanliga misstag vid flyttstädning . När man bestämmer sig för att städa sitt egen bostad inför en flytt, tenderar man att göra vanliga misstag. Det beror på att många inte inser hur grundlig flyttstädningen faktiskt är. Låt oss nu ta en titt på några misstag som du verkligen vill undvika. Efter att ha läst det här kommer du att inse att det skulle vara bättre att lämna   flyttstädningen till en städfirma .

Smuts lämnad bakom spis

Smuts bakom spisen är pinsamt. Baksidan och undersidan av hällen förbises ofta vid flyttstädning. Därför måste den här tunga köksutrustningen verkligen tas bort och varje centimeter rengöras. Om detta inte görs kan det leda till att flyttstädningen inte godkänns.

Glömt vattenlås och rör

I vattenlås och rör samlas också smuts och hår. Precis som i köket finns det rör och vattenlås under handfaten i badrummet. I badrummen är det dock vanligt att man missar detta och inte inser att de också är smutsiga. Dessa måste rengöras när du flyttar. För att ta bort smutsen inuti rören måste röret demonteras för att man ska komma åt det ordentligt.

Luckornas in,-och utsida

Givetvis luckornas ut,- och insida. Vanligt att det endast städas det som finns på hyllorna, men man missar helt dörrarna. Detta är väldigt vanligt. Men skåpdörrar måste torkas ordentligt inifrån och ut. Även ovansida och lister. Det är viktigt att vara noggrann och inte missa någon del av skåpet.

Bakom element

Stick in en galge i elementets baksida och se hur mycket som samlats. Det kan även finnas dolt papper eller kort. Det är lätt att förbise att rengöra vägguttag och elementens baksida ordentligt. När du gör detta, se till att elementet inte är inkopplat.

Golvbrunnar

Många missar sina golvbrunnar vid deras golvbrunnar. Ta på dig gummihandskarna och ta bort det som ligger i golvbrunnen. Använd inte kemikalier som fräter på golvbrunnarnas plast. Golvbrunnar är lämplig för mekanisk rengöring ex. diskborste.

Fönster putsas på alla sidor

Fönster måste rengöras både på insidan och utsidan av fönstret. Det kan finnas skruvar som går att lossa och komma åt, glöm inte att kolla fönstrets uppbyggnad. Även om du missar en sida kommer du att se den och du kommer att ha slösat bort många timmars arbete.

Tak och väggar

Tak – vem ser taket? Den person som kommer att besikta så klart. Det är också viktigt att dessa är fria från damm och smuts. Rätt typ trasa ska användas för att hjälpa dem utan att lämna ränder.

Matstänk på väggarna är en vanlig miss. Därför är det viktigt att torka av väggarna ordentligt så att rengöringen inte skapar nya fläckar, användbar inte stark rengöringsmedel som är underlaget.

Varför kontakta Städfirma Sverige

  • Kostnadsfri offert
  • Prisvärda
  • Duktiga medarbetare

By arvind