Vi är din städfirma i Göteborg!

Vi är din städfirma i Göteborg ! Om du letar efter en städfirma i Göteborg är vi ditt bästa val. Letar du efter en städfirma i Göteborg? Med vår mångåriga erfarenhet och högkvalificerade personal kommer vi alltid att göra vårt bästa för att du ska bli nöjd. Vi kan hjälpa dig med alla dina behov, oavsett om det gäller ditt hem, kontor, regelbunden städning eller rutinjobb. Vi erbjuder alla typer av städtjänster i Göteborg med omnejd.

Vår personliga personliga  är vår viktigaste tillgång

Vår personliga är vår viktigaste tillgång. För utan dem skulle vår verksamhet inte existera. Vår hörnsten är vårt kollektivavtal som garanterar bra arbetsvillkor, men vi går ännu längre och ger våra medarbetare generösa friskvårdsbidrag för motion och friskvård. Vi ser också till att alla anställda får kontinuerlig utbildning för att förbättra sina färdigheter och det är möjligt för dem att utföra mer varierande uppgifter. Utbildad personal Patagonia vill att våra kunder ska göra sitt jobb på rätt sätt. Därför utbildar och certifierar vi vår personal enligt riktlinjer och föreskrifter. Att vara utbildad städare innebär mer än att bara städa. Utbildad personal är också ett bevis på att de vet hur man använder olika städmaskiner och utrustning, vilka rengöringsmedel som är lämpliga för vad och hur man organiserar rengöringsuppgifter för att göra dem så effektiva som möjligt.

Alla typer av  städning i Göteborg

Vi städar lägenheter, villor, kontor, industribyggnader och hyreslägenheter i Göteborg. Behöver du en flyttstädning i Göteborg? Vi städar alla typer av föremål. Oavsett om det är en lägenhet, villa, kontor, industribyggnad eller hyreslägenhet i Göteborg så lämnar vi den skinnande ren. Genom att boka i förväg kan vi koncentrera oss på det som är viktigt för dig – att flytta in i din nya byggnad eller bostad.

Boka din flyttstädning för hela Göteborg

Vi erbjuder flyttstädning i Göteborg och angränsande kommuner. Du kan även boka städning i Ale, Kungälv, Lerum, Partille, Öckerö, Härryda, Mölndal och Kungsbacka . Denna tjänst är tillgänglig i hela Göteborg. Vi städar enligt lagkrav. Flyttstädning är i enlighet med de juridiska bestämmelserna i Jordabalken, men det finns också praxis som måste följas på detta område. Flyttkostnader är tyvärr inte en försäljningskostnad och kan inte dras av i deklarationen om du säljer din bostad. Däremot är flyttstädning och städning av privatbostäder avdragsgilla.

Pris flyttstädning i Göteborg

Priser för flyttstädning – rimliga städfirmor i Göteborg Be om en offert för att ta reda på hur mycket flyttstädningen kommer att kosta. Det exakta priset för flyttstädning beror främst på området, men också på typen av byggnad. För allmänna bostadshus kan vi allmänt ge våra priser för flyttning i Göteborg direkt över telefon.

Städtjänster för privatpersoner och företag – städföretag i Göteborg

Om du letar efter städtjänster i Göteborg kan Akutstädfirma hjälpa dig – Akutstädfirma erbjuder städtjänster för företag och privatpersoner i Göteborg. Från hemstädning till regelbunden kontorsstädning, vi är här för att hjälpa dig. Vi kan uppfylla alla dina städbehov!

Lämna det till oss så tar vi hand om det åt dig:

  • Billigt
  • Snabbt klart
  • Garanterat jobb utförs

By arvind