Jackor med tryck är ett populärt sätt att marknadsföra ett företag eftersom de är praktiska och kan användas på många olika sätt. Du kan till exempel ge dem till dina anställda som kan bära dem på mässor och andra evenemang. Du kan också använda dem som giveaways eller priser i marknadsföringskampanjer. Och glöm inte bort tryckta annonser och marknadsföringsinitiativ på nätet – jackor med eget tryck kan vara ett bra komplement till alla marknadsföringsmixer. Här är några förslag på hur jackor med tryck kan användas i företagets marknadsföring:

 1. Giveaways: Ge bort jackor med tryck som en del av en tävling eller som en belöning till lojala kunder. Detta är ett bra sätt att skapa goodwill och visa upp företagets varumärke på ett subtilt sätt.

 2. Mässor och event: Använd jackor med tryck som en del av företagets uniform under mässor och event. Detta gör det lättare för besökare att identifiera personalen och skapar en professionell image.

 3. Reklamkampanjer: Använd jackor med tryck i reklamkampanjer för att skapa uppmärksamhet kring företaget och dess produkter. Det kan vara en bra idé att ge bort jackor med tryck till de som deltar i kampanjen eller till de som gör en köp.

 4. Team building: Ge personalen jackor med tryck som en del av team building aktiviteter. Detta skapar en känsla av gemenskap och visar att personalen är en del av företaget.

 5. Sponsring: Använd jackor med tryck som en del av ett sponsorskap av en idrottsevenemang eller en lokal lag. Detta ger företaget exponering för en bred publik och visar att företaget är en del av samhället.

Om du vill köpa jackor erbjuder Trinity Reklam ett brett sortiment av jackor med tryck. Där kan du beställa den hel kollektion med screentryck för hela företagets personalstyrka. 

Översikt över användningen av tryckta jackor för marknadsföring

När man tänker på reklamkläder är det första man kommer att tänka på oftast t-shirts. Men det finns ett antal andra föremål som kan användas för att hjälpa till att sprida ditt varumärke, och jackor med tryck är ett toppenbra exempel.

Det finns ett antal skäl till varför jackor är ett utmärkt reklamartiklar. Till att börja med är de mångsidiga. Du kan bära dem på jobbet, på gymmet eller ute på stan. De är också ett utmärkt sätt att visa upp ditt varumärke på ett subtilt sätt.

En annan fördel med att använda jackor med tryck som marknadsföring är att de är unika. De flesta människor kommer inte att ha mer än ett eller två reklamartiklar, så ditt varumärke kommer verkligen att sticka ut. Och eftersom det är praktiska föremål som folk faktiskt kommer att använda är det troligare att mottagarna behåller dem längre än vad de skulle göra med en T-shirt eller en keps.

Så om du letar efter ett kreativt sätt att ta din marknadsföring till nästa nivå kan du överväga att använda jackor med tryck.

Olika typer av jackor med tryck

Det finns alla sorters jackor med tryck som du kan använda i din marknadsföring. Låt oss ta en titt på några av dem.

Ett alternativ är en fleecejacka med varumärke. Detta är ett utmärkt sätt att hålla dina anställda varma under vintern, och den fungerar också som en vandrande reklamskylt för ditt företag. Du kan trycka din logotyp, kontaktinformation och webbplats på jackan, och den kommer att fungera som en ständig påminnelse för dina kunder om vem du är och vad du gör.

Ett annat populärt alternativ är en vindjacka med tryck. Denna är perfekt för sommarevenemang eller utomhusaktiviteter. Den är lätt och enkel att packa, och den ger skydd mot vind och regn. Dessutom har den ett stort område som är perfekt för branding. Du kan trycka ditt företagsnamn, logotyp och tagline på jackan, och det kommer att hjälpa dig att sticka ut från konkurrenterna.

Slutligen finns den klassiska jackan med tryck. Detta är ett mångsidigt alternativ som kan användas vid alla möjliga tillfällen. Du kan trycka din logotyp, kontaktinformation och webbplats på jackan, och det kommer att hjälpa dig att nå en bredare publik. Dessutom är det ett utmärkt sätt att visa upp din kreativa sida och ge lite personlighet åt dina marknadsföringsinsatser.

Fördelar med att använda jackor för marknadsföring

Det finns flera fördelar med att använda jackor för marknadsföring. För det första är de ett utmärkt sätt att få ut ditt företags namn och logotyp och få dem sedda av ett stort antal människor. Och eftersom människor älskar att bära jackor är det troligt att de kommer att se ditt varumärke om och om igen.

För det andra är jackor en utmärkt gåva eller reklampelare. De kan delas ut vid evenemang eller ges till kunder eller anställda som ett tecken på uppskattning. De kommer inte bara att hålla mottagarna varma, utan de kommer också att marknadsföra ditt varumärke hela vintern.

Slutligen kan jackor användas för att skapa engagerande innehåll för sociala medier. Foton och videor av människor som bär ditt företags jackor på intressanta och oväntade platser kan bidra till att skapa spänning och intresse för det du gör.

Kreativa sätt att använda profilkläder för marknadsföring

Jackor med tryck har blivit ett populärt sätt för varumärken att lägga till lite kreativitet i sin marknadsföring. Med rätt design kan du skapa ett minnesvärt budskap som dina kunder och potentiella kunder kommer att minnas. Låt oss gå igenom några av de kreativa sätt som du kan använda jackor med tryck på i dina marknadsföringsinsatser.

För det första kan du ge bort dem som en del av reklamkampanjer eller giveaways. Att låta kunder och potentiella kunder gå därifrån med skräddarsydda kläder med din logotyp kan vara ett effektivt sätt att få folk att prata om ditt varumärke. För det andra, varför inte skapa en begränsad upplaga av jackor med tryck och göra dem tillgängliga enbart via din webbplats? Detta är ett effektivt sätt att belöna lojala kunder och skapa spänning kring en ny produktlansering eller ett evenemang.

Slutligen, om du vill nå ut till potentiella partner eller sponsorer, kan du överväga att skapa specialtryckta jackor med logga för varje individ i företaget eller hela er organisation. Det är ett utmärkt sätt att visa uppskattning för deras bidrag och är dessutom en imponerande present!

Så där har du det – Tryckta jackor är ett iögonfallande och kostnadseffektivt sätt att lyfta dina marknadsföringsinsatser!

Tips för att skapa effektiva jackor

Om du vill skapa effektiva tryckta jackor för din marknadsföring finns det några tips som du bör tänka på:

 • Håll det enkelt: En enkel, tidlös logotyp eller slogan är ofta det bästa valet.

 • Kvaliteten är viktig: Investera i högkvalitativt tyg och tryckteknik. På så sätt kommer dina jackor att se bra ut och hålla längre.

 • Var kreativ: Försök att lägga till intressanta mönster, färger eller texturer för att ge dina jackor en unik touch.

 • Tänk på storleken: Se till att du väljer rätt passform för dina tryckta jackor – för tajta eller för lösa jackor kan påverka helhetsbilden.

Slutligen, glöm inte att tryckta jackor handlar om att göra ett uttalande – så gör det!

Hur man hittar tryck som passar din varumärkesidentitet

När du letar efter tryck till dina jackor är det viktigt att tänka på vilket budskap du vill förmedla med ditt varumärke. Den grafik du väljer ska trots allt vara representativ för ditt företags identitet och uppdrag. För att säkerställa att du har rätt tryck till dina jackor kan det vara bra att skapa ett moodboard. På så sätt kan du skapa en inspirationsbank med bilder som stämmer överens med dina varumärkesvärden och som hjälper dig att styra designprocessen.

När du gör dessa val ska du tänka på de typsnitt och färger du använder och hur de kan berätta en historia visuellt. Fundera också på hur vissa mönster eller symboler kan användas för att representera något större än bara ett plagg – något som ger resonans med människor som kommer i kontakt med det. Om du till exempel har ett företag som främjar ett hållbart liv kan du trycka bilder av grönska på dina jackor eller använda lekfulla slogans som “Go Green”.

Genom att ta hänsyn till dessa element när du väljer tryck på dina jackor kan du skapa plagg som verkligen sticker ut och representerar ditt varumärkes värderingar på ett iögonfallande och kreativt sätt.

Slutord

Det finns många olika sätt att använda tryckta jackor i marknadsföringen av ditt företag. Här är några av våra favoriter:

 1. Ge bort dem som gratispresent på mässor och andra evenemang.

 2. Använd dem som uniformer för dina anställda.

 3. Främja ditt varumärke genom att dela ut dem som priser i tävlingar och giveaways.

 4. Sälj dem som varor på din webbplats eller i din fysiska butik.

 5. Låt dem tryckas med din företagslogotyp och använd dem som reklammaterial.

 6. Bär dem själv för att visa dina anställda och kunder att du står bakom ditt varumärke.

 7. Låt fantasin styra dig och kom på kreativa sätt att använda tryckta jackor i din marknadsföring.

Det finns många olika sätt att använda jackor med tryck i företagets marknadsföring. Det viktigaste är att tänka igenom hur jackorna kan användas för att nå företagets mål och målgrupp. Med en väl genomtänkt strategi kan jackor med tryck vara ett kraftfullt verktyg för att öka företagets synlighet och bygga ett starkt varumärke.

 

By arvind